Första advent & 3 år tillsammans!

Idag har vi haft en riktig mysdag tillsammans. Vi har gjort julfint i lägenheten och lyssnat på julmusik!
Sen nu på kvällen blev vi bjudna på middag. Dom hade gjort japanskt, roligt och gott med något annorlunda. Sen blev det Mjuk pepparkaka, kärleksmums och glögg.
Det var egentligen meningen att jag skulle övningsköra idag men alkoholen från festen igår hade inte riktigt gott ur min kropp, men det var riktigt roligt igår på Linneás 25-års fest!

Lite bilder på våran lägenheten!  För den som tycker det är kul!
(Jag själv älskar att titta in och se hur andra har det hemma)















Husköp?

Så många frågor kring det här med husköp och vad vi egentligen vill ha. Pengar ska vi ha också för det är ingenting som växer på träd har jag lärt mig. Det är bestämt nu iaf, att det blir ett hus. Ja alltså, inte idag och inte imorgon, men om vi tänker oss 2-3 år framåt. Jag trivs dock jäkligt bra i min lägenhet så ett par år till här kan vi nog stå ut! 

Såg ett sånt härligt hus på hemnet.se som har bankat sig kvar i mitt huvud. Är jag normal som går och tänker på hus halva dagarna? Inreding och allt som har med det att göra? Har nästan inbillat mig själv till att jag kommer flytta till just det huset.  Kratta bort löven på hösten, grilla i trädgården på sommaren och njuta av stora snöflingor som sakta faller ner över gräset en iskall decembermorgon.

Här har vi drömhuset!


Huset är från 1939

Golvet? Jag vet. Hur tänkte dom där? Haha



Inte mitt drömkök, men sånt är lätt fixat!



Härlig stor tomt. Huset har källare med bastu också, många plus!

Det är så fint! Jag älskar det där huset.
Fick precis reda på att min bästa Maja kommer och hälsar på mig i Stockholm snart, gud vad roligt vi ska ha!
Julshoppa och bara mysa!

Smak i munnen?

Dom senaste 2 dagarna har jag haft en kemisk smak i min mun. Ständigt!! Vad kan det vara? Varför smakar det så? Jätte konstigt är det iaf.
Nu till något annat jag har fått ett virus på min dator men nu är hårddisken omformaterad så inget mer virus, men nu till det värsta av allt. JAG ORKADE INTE SPARA ALLA MINA BILDER (så nu är alla dom borta). Jag vet skjut mig.

Kom precis hem från träningen och jag önskar att jag orkar träna mycket nu så jag får se något resultat snart.
Rökfri i över 3 veckor nu iaf. Det är så skönt och en sak som jag precis märkte är hur mycket bättre mitt tandkött mår sen jag slutade röka. Men har säkert gått upp 2kg också  (pga vätska). Men det är det värt!


Hello there, love




Ostbåge stol?

Hej! Har inte blivit något bloggande på hela helgen eftersom vi har varit ute på landet. Kolla på den här bilden nedanför, det var vad jag hittade efter att jag somnat en stund i soffan. Cheez doodles i en "dock-stol" haha.
Dom hittar på så konstiga saker dom där killarna.



Det var som vi trodde nu har det äntligen kommit ut en liten bebis Lucas till världen. Tänk att han kommer bli kusin till mina framtida barn! Känns helt overkligt, men fråga mig igen om 5 år då det förhoppningsvis är verklighet.

Hoppas ni har haft en härlig mys-söndag! Jag har precis tagit ett varmt bad och krypit upp i soffan för resten av kvällen.

Spa

En något suddig bild från vårat spahotell vi var på för någon vecka sen. Älskar ångbastu med eucalyptus "doft"? man andades in ångor som renade hela näsan. Prova det om ni får chansen det är underbart, lite läskigt först för det är så jädrans friskt!





Inatt kommer det troligtvis födas en liten Lukas i Stockholm. Patriks brors flickvän som ska föda. Vi väntar med spänning här hemma!

8 nov 22:05

Frank & Kiara myser i soffan tillsammans, så underbart söt den där hunden är, man kan ingenting annat än att älska henne.
Det är iskallt ute nu och om man ska tro vädergudarna kan vi vänta oss ännu kallare väder. I helgen ska vi ut till landet och mysa där. Jag längtar, det var så länge sen sist jag var där nu. Blir mycket mys, men vad annars ska man göra på hösten?


Päron

Clara och jag hittar stora grejer i fruktkylen.



Slutat röka.

Ja jag har slutat. Så skönt och samtidigt "tråkigt" så konstig känsla men har inte rökt på 6 dagar nu och det är fantastiskt, allting sitter bara psykiskt. Jag ska vara stark!

Härlig höst-vinter dag idag! Svinkallt med strålande sol!


Köpte 2st nya kokböcker. Insprationen till middagar ligger inte på topp men nu jäklar!


Och den här lilla tösen kom över till oss nu på kvällen. Husse och matte är på fest så
ikväll är hon vår! (hon är så mysig och sover under täcket med oss)


Nu ska vi laga middag Kyckling Satay gottis. Sen måste jag se "Så mycket bättre "på 4an,
älskar det programet!

RSS 2.0